Spring til indhold

Fynshav.dk

Skov og strand

Opråb og forespørgsler fra kommunen

Kære “Fynshaver”

Bylauget har på de seneste modtaget forskellige forespørgsler angående forskellige arrangementer og workshops fra Sønderborg kommune. Vi viderebringer disse, idet disse kunne være interessante. Der er tre “mails” fra kommunen, hvilke er gengivet nedenfor.

Kort beskrevet, drejer den første mail (A) sig om en invitation til at medvirke i en workshop om at frembringe ideer til fremtidens mobilitet og transportmuligheder i Region Syddanmark.

Den anden mail (B) drejer sig om en informations/inspirationsaften omkring frivilligt arbejde i forbindelse med “Tour de France”.

Sidste mail (C) drejer sig om en workshop for seniorer i at færdes sikkert på el-cykler.

god læsning og inspiration

mvh Bylauget

 

Mail A:

“Kunne du tænke dig at være med til at give os idéer til fremtidens mobilitet i netop dit landdistrikt – så er her muligheden for direkte at kunne påvirke vores videre arbejde hermed. Vi afholder nemlig workshops, hvor dit input kan være meget værdifuldt for os til at kunne udvikle nye mobilitetstilbud. Vi har brug for både at høre hvordan du oplever dine forskellige transportmuligheder i dag og hvordan vi kan styrke disse muligheder så du oplever en mere sammenhængende mobilitet. Denne invitation er kun relevant hvis du er bosat i Region Syddanmark.

Vi har i Region Syddanmark sat fokus på at udforske nye mobilitetsformer i landområder, som kan medvirke til at forbedre din hverdagsmobilitet. Vi har derfor igangsat et arbejde med at lave et inspirationskatalog der kan bruges i det videre arbejde hermed. Og det er til dette arbejde at dit input er vigtigt.

Vedlagt er en invitation der beskriver mere om selve workshoppen. Det er vigtigt at bemærke at der er to invitationer i det vedlagte – én til en fysisk workshop i Vejle 2. marts kl. 16-19 og én til en online workshop 3. marts kl. 16-19. Hvis du har tid og lyst til at hjælpe os med dit værdifulde input, så må du gerne tilmelde dig til den af de to workshops du helst vil deltage i ved at skrive en mail til Dorthe (dbol@rsyd.dk) og skrive hvilken workshop du gerne vil tilmeldes og hvem du repræsenterer. SU for tilmelding er 16. februar.

Vi glæder os til at se dig til en lære- og idérig workshop med masser af input til vores videre arbejde.

Fra Mobilitetsforeningen (under Landsbyforum) deltager bl.a. formanden Niels Peter Nielsen, som repræsentant for landsbyerne i Sønderborg kommune, da vi herigennem kan fremme fokus på delebilsløsninger med bl.a. erfaringerne fra landsbybusserne.

Har du lyst til at linke til arrangementet fra jeres hjemmeside, er du velkommen til at benytte dette link:

https://www.sonderborgkom.dk/fremtidens-mobilitet-i-dit-landsbysamfund-workshop-den-2-og-3-marts-2022/ “

Mail B:

“Så er det nu I har muligheden for at komme og få et indblik i de mange spændende muligheder der er for at blive en del af Touren, og dermed frivillig til Tour de France.

Mandag den 7. marts afholder vi information- og inspirationsaften for alle med interessere i at blive en del af Tour de France som frivillig.

Læs mere om aftenens spændende program i den vedhæftede fil og HUSK at tilmeld jer online.
På aftenen deltager bl.a. repræsentanter fra Grand Depart Copenhagen Denmark.

Vi håber at se dig, og øvrige personer fra din forening denne aften

Som frivillig til Tour de France kan vi bl.a. tilbyde dig

Pakke med t-shirt, kasket, drikkedunk og keyhanger særdesignet til de frivillige

Mulighed for hjertestarterkursus

Det at blive en del af et stort, social netværk

Forplejning på dagen

Specielt frivilligdiplom

Brug aftenen som et arrangement i jeres forening, og tag del i Touren.

Send gerne denne invitation ud til frivillige og medlemmer i din forening, eller del den i dit eget personlige netværk.

Tilmeld Jer infoaftenen via dette link

https://sonderborg.dk/event/informationsaften-frivillig-til-tour-de-france/

Læs mere om hvordan du kan melde dig som frivillig til Tour de France her

https://www.sonderborgvolunteers.dk/event/kulturfrivillig-til-tour-de-france-soenderborg-kommune-baaam “

Mail C:

Vedhæftet ses en invitation til cykelworkshoppen: ”Sikre seniorer på el-cykel”. Vil I hjælpe med at sprede invitationen lokalt? På hjemmesiden, FB eller direkte til ham eller hende i jeres netværk, I ved har en interesse? Måske ældreklubben eller ”idræt om dagen”-holdet?

Se dette link: Sikre seniorer på el-cykel – sonderborg.dk

Invitation:

Dato: 29. marts|10:00 – 12:00

Sted: Sundhedscentret i Sønderborg ved receptionen (benyt indgang A).

Invitation til cykelworkshop ”Sikre seniorer på el-cykel” Hvis du overvejer at få en el-cykel eller måske har en el-cykel stående, som du ikke får luftet så meget, som du ønsker, kan du gratis være med på workshoppen Sikre seniorer på el-cykel. Flere og flere seniorer skifter den gamle jernhest ud med en el-cykel. El-cyklen gør det nemmere at komme omkring og fastholde en sund og aktiv livsstil. Desværre viser statistikkerne, at seniorer oftere er involveret i trafikulykker med el-cykler end de yngre aldersgrupper.

På workshoppen vil erfarne instruktører fra Dansk Skolecykling give dig de nødvendige kompetencer til at køre på el-cykel. Vi arbejder med at løfte køretekniske egenskaber, samt forståelsen af el-cyklens karakte[1]ristika og el-cyklens muligheder og begrænsninger.

Tilmelding (gratis arrangement):  her

 

Del på Facebook

Statistik

Total 516 19767
I dag 0
Denne uge 10 279
Denne måned 30 1688