Spring til indhold

Fynshav.dk

Skov og strand

Efterårshilsen

Sommeren er nu, ifølge kalenderen, slut, og efteråret er på vej.

Det er efterhånden ved at være længe siden, der er lagt noget op på hjemmesiden i forhold til, hvad der rører sig i Fynshav, hvilket bl.a. skyldes en opdatering af hjemmesiden samt travlhed hen over sommeren.
Vi har nu fået en vejledning i brugen af den nye, optimerede hjemmeside, som vi håber på kan blive vores fælles platform for information og arrangementer i og omkring Fynshav.

Der har senest været generalforsamling, hvor der er blevet dannet en ny bestyrelse.
Referatet bliver lagt ind på hjemmesiden inden længe, hvor I vil kunne læse det.

Der arbejdes fortsat i arbejdsgrupperne i forhold til bl.a. legeplads, badebro/badehus samt havnefest og Sankt Hans næste år, så vi kan tage revanche efter aflysningen af samtlige arrangementer i år.
Vi er så heldige, at nogle af byens borgere har meldt sig ind i arbejdsgrupperne og deltager aktivt i arbejdet.
Der kan dog altid bruges flere hænder og man må altid gerne kontakte bestyrelsen, hvis man ønsker at være en del af det spændende arbejde i Fynshav.

Hvis der skulle være nogle borgere i byen, som har idéer eller forslag til projekter i Fynshav, er der mulighed for at kontakte bestyrelsen enten på hjemmesiden her, på facebook eller personligt. Der er ligeledes mulighed for at lægge en seddel i Bylaugets postkasse i Dagli’Brugsen.

Hvis vi løfter i flok, kan vi opnå en masse gode og spændende resultater i vores skønne by.

Del på Facebook

Statistik

Total 667 21843
I dag 3 5
Denne uge 21 702
Denne måned 65 1911